Afrika hangulat - webdesign tervezésewebdesign kialakítása - afrika hangulat
Feladat leírása: 

Szorgalmi feladatként készült ez az Afrika hangulatot árasztó természetvédelmi témához tervezett weboldal. Nem mindig kiszámítható, hogy az apró képi elemek összessége egységes egészet fog-e alkotni. Az egyetlen módszer, amivel közelebb kerülhetünk ehhez a célhoz, ha rengeteget gyakorlunk, ésa hozzáértő visszajelzések alapján korrigáljuk a munkánkat.

Készült: 
2013
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top