Audiovizuális rendszertervező cég logótervezési pályázataVarga Zsófi külsős pályázatra készült logóterve _Apache Design
Feladat leírása: 

Varga Zsófi külsős pályázatra készítette ezt a cégbemutató brosúrát. A megrendelő célja az volt, hogy tudatosítsa a felhasználókban az audio-video technológia létjogosultságát és különálló szakmai jelenlét. Olyan arculat és logó kialakítását igényelték, amely képes közvetíteni egy tapasztalt, összetartó és professzionális szakértői csapat jelentőségét.

Különösen nehéz feladat egy technológiai cég szolgáltatásait közérthetően és egyszerűen megfogalmazni. Sokszor már maga a szöveges megfogalmazás sem egyszerű, arról nem is beszélve, hogyan lehet egyetlen szimbólummal kifejezni egy ennyire összetett tevékenységet.

Készült: 
2018
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top