Az eső textúrája PhotoshopbanVíz, Tűz, Levegő, Föld, Kő - anyagszerűség megjelenítése Photoshop-ban

Az élethű textúrák megjelenítése ma már elengedhetetlen része a grafikai designnak. Számtalan anyagszerű hatással készült bannert, UI készletet, ikont, hátteret látunk az interneten. A papír, a fém, az üveg, a kő olyan anyagok, amelyeket sok gyakorlással látványosan előállíthatóak Photoshop-ban.

Nézzétek meg, hogy Barbara milyen parádésan mutatja be a víz fizikai és külső jegyeit, természetes struktúráját ebben a Photoshop-os feladatban. Nem egy esős napon elkapott élőkép lett lefotózva, hanem mesterségesen hozta létre az alkotó a vízpermet, a vízcseppek és az ablakra rajzolt felirat hatását Photoshop ecsetek és rétegstílusok segítségével.

Készült: 
2017
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top