Az örökzöld kör motívum a logótervezésbenLogóterv gasztronómiai területen - Webdesign Workshop modul hallgatói munkák

Az éles sarkak, élek hiánya miatt a kör alakú pecsétlogók vizuálisan kiegyensúlyozottságot, harmóniát sugallnak. Alakjuk tiszták és felismerhetők, a körkörös logóval rendelkező márkákról pedig gyakran jut eszünkbe az időtállóság.
A retro és vintage stílusban sok esetben köszön vissza ránk a pecsétlogó, és nagyon jól illeszkednek bizonyos iparágakhoz. Tyukodi Andi kör alakú logóterve például tűpontosan szólítja meg A Vén Platánfa étterem célközönségét: hagyományos értékek, nosztalgikus hangulat, helyi ízek, kiegyensúlyozottság és hitelesség olvasható ki a márkából.

Készült: 
2018

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top