Belsőépítészeti stúdió weboldaltervWeboldalterv egy belsőépítészeti stúdió számára - Photoshop Alapozó hallgatói munka

A webdesign alapelvei között tartjuk számon az ismétlődést és a konzekvenciát. Márti weboldal látványtervein érdemes tanulmányozni, hogyan alkalmazza következetesen a vizuális komponenseket. Minden elem ugyanazon logika mentén épül fel, a felhasználót kézen fogva vezeti a design. A színpaletta és a kialakítás teljességet és kellemes ritmust ad honlapnak.

Készült: 
2018

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top