Belsőépítészeti stúdió weboldaltervWeboldalterv egy belsőépítészeti stúdió számára - Photoshop Alapozó hallgatói munka

Ez a honlapterv első pillantásra kifinomult kényelmet és megnyugtató légkört sugároz. A finom pasztellek, az ízléses részletek arról győznek meg, hogy egy profi és luxus stúdió honlapján járunk. Elegendő tágasságot, légiességet és fényt érzünk a látottak alapján, és nem válik unalmassá a visszafogott színpaletta, mert a blokkoknak külön-külön karaktere van, amelyek mutatósak és dekoratívak. Az összhatás pedig egyszerre otthonos és vonzó.

Készült: 
2018

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top