Bemutatkozó moodboardSzemélyes hangulattábla tervezés -Webdesign Workshop hallgatói munkák

A bemutatkozó moodboard mindig szubjektív, őszinte vizuális reflektálás az egyén saját helyzetére, érzéseire, önmagáról kialakított gondolataira. Nagyon izgalmas olvasni az előttünk feltárulkozó látványból, és érezni a hallgató személyiségét befolyásoló hatásokat.

István nagyon kreatív önarcképet hozott létre: 3 generáció gyerek fotóiból készítette a hármas portrét. Amikor ennyire művészi alkotás születik, akkor az instrukciók értelmüket vesztik, hagyni kell az alkotói szándékot érvényesülni.

Készült: 
2018
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top