Biciklis infografika nem létezhet bicikli nélkülInfografika -biciklis közlekedésre vonatkozó

Az infografika még ennél is tovább megy. Nem csak az adatok vizualizálásával könnyíti meg a megértést és az információk feldolgozását, hanem a sajátos vizuális világ kialakításával egyfajta hangulatot is képesek teremteni. A biciklis téma miatt a természetes színek adják magukat, használatuk tovább erősíti a környezetvédelmi vonalat. Egy kreatív alkotás esetében az ördög mindig részletekben rejlik. Apró változtatások sora vezet a középszerűből a kiválóig. Ezért érdemes az alapötletnek több verzióját is elkészíteni, mint ahogy azt ennél az infografikai feladatnál is megfigyelheted.

Ez a feladat kitalált adatokra épül, senki ne kérje rajtunk számon a statisztikai évkönyvek ide vonatkozó adatait.

Készült: 
2016
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top