Composite image Photoshop-banÚj háttérbe helyezés Photoshop-ban

A művészi composite képek elkészítéséig hosszú az út. Ahhoz, hogy a profi szintig eljussunk, az első lépéseket kell jól begyakorolni. A komponensek új háttérbe helyezését Márti nagyon ügyesen elsajátította. Minden egyes képelem más fotóról került a kompozícióba. A nő nem ezen a széken ül, a fotel eredetileg nem is ilyen színű, és a lámpa sosem lógott ebben a térben. A kivágásokon túl a fény korrekciók és a színek alakítása is fontos szerepet tölt be az élethű hatás elérésében, nem is beszélve az árnyékokról.

Készült: 
2019
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top