Egy Art Deco Építőművész weboldalterveWeboldalterv egy belsőépítészeti stúdió számára - Photoshop Alapozó hallgatói munka

A nyitókép azonnal megadja az alaphangot: luxus környezet, egzotikus tapéták, merész, leegyszerűsített vonalvezetés, erős, tiszta színvilág, modern geometrikus formák. A weboldalterv már a nyitókép szokatlan magasságával képes visszaadni azt a fajta karcsúságot, eleganciát és igényességet, amit a belsőépítész a terek kialakításával ér el.
Impozáns és egyszerű elrendezés, kemény sarkok és élek, sima egyenes vonalak – ezek mind az art deco stílus jegyei és a hallgató gyönyörűen alkalmazta a stílus sajátosságait a weboldaltervben.

Amikor a honlap képanyaga ennyire erős, a webdesignernek csak annyi a dolga, hogy foglalatba helyezze a képeket, semleges maradjon, szinte húzodjon a háttérbe. A képalapú weboldalak esetében, mint amilyenek tipikusan a lakberendezési oldalak is, nagyon fontos a fotók összeválogatása szín, mintázat, stílus és hangulat szerint is. Ilyenkor a webdesign fontos része a fotókra vonatkozó koncepció.

Ha ezt nem sikerül az ügyfél felé világosan lekommunikálni a később önállóan létrehozott tartalom stílus-idegen lesz.

Készült: 
2017

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top