Egy eredeti motivációs poszter elképzelésmotivációs poszter tervezés - Webdesign Workshop hallgatói munka

Nagyon fontos kérdés, hogy milyen célt fog betölteni az adott motivációs poszter. Ugyanis az internetről levadászott képek egyáltalán nem használhatóak fel szabadon bármilyen célra. Amíg az ember gyakorol, addig természetesen senkinek semmilyen jogi követelése nem lehet. Ha a szobád falára nyomtatsz ki valamit, ahhoz felhasználhatod a személyes használatra ingyenesnek címkézett képeket. Azonban egy márka fiók posztjai már bizonyos értelemben az értékesítést szolgálják, és bárki számára elérhetőek, ezért itt már érdemes a jogtisztaság kérdését tisztázni.

A motivációs poszter hangulatát ugyanis éppen a kiválasztott illusztráció fogja meghatározni. A legjobb az volna, ha a saját ötletedet meg tudnád valósítani valamilyen grafikai programmal, vagy a saját fotóidat tudnád a célnak megfelelően átalakítani. Néha egy egyszerű ötlet elviszi a hátán az egészet, mint ennek a munkának az esetében is.

Készült: 
2018
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top