Egy férfias megközelítés motivációs poszterreMotivációs poszter- grafikai tervezési feladat

Az egyszerűsége ellenére ez a műfaj árul el a legtöbbet az alkotójáról. Mert teljesen más szimbólumokkal dolgozik egy férfi és egy nő, egy befelé vagy egy kifelé forduló személyiség, és még sorolhatnám. A motiváció is rendkívül egyénre szabott, mindenkit más mozgat meg. Ez a férfias megközelítés a küzdelemre, a bátorságra és a külvilággal való harcra helyezi a hangsúlyt. És sehol sem szerepel rajta vitorlás.

Készült: 
2016
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top