Egy jó szórólap design magától értetődik, mégsem rutinSzórólap tervezési feladat Photoshopban
Feladat leírása: 

Határozott vizuális stratégiával kigondolt, részleteiben jól megoldott, hiánytalan kompozíciót kaptunk Renátától. Megfigyelhető, hogy az elemek kapcsolata mennyire tudatos és milyen jól működnek együtt. Azt érezzük, hogy az elemek változatosak és kölcsönhatásban vannak egymással, holott Renáta csak a kör formai elemet variálja ügyesen. Nem is jut eszünkbe, hogy ez a munka képelemekből és szövegdarabkákból áll, annyira frappáns a háttérkép,az előtérképek és szövegbuborékok kombinációja.

Milyen érdekes, hogy natúr, természetes színekkel is vidám, üde marad a szórólap, ami inkább a szülői célközönséget szólítja meg.

Készült: 
2019

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top