Egy szolárium weboldala, ahol nem szerepel a napSzolárium és masszázs weboldal - saját hallgatói projekt
Feladat leírása: 

Ez a gyönyörű weboldal Engelmayer Betti alkotása saját projekt keretében. A szolárium és masszázs klubnak tervezett honlap erőteljes látványt nyújt, képanyaga és illusztrációi extrán figyelemfelkeltőek.
A csobbanó, lecsorgó csokoládé textúrák minden érzékszervet mozgósítanak, a fotós tartalom azonnal bevonzza a látogató, luxus és érzéki benyomást kelt a design.

A honlap maximálisan érti a célközönség vizuális nyelvét, és kommunikálja a célcsoport ízlését. A design végig következetes és erőteljes marad. Az élénk képzeletre és vágyra építő látványvilág kivonja a nézelődőt a valóságból, sőt egy kicsit provokálja is.

Nagyon egységes és megkülönböztethető vizuális üzenetet sikerült Bettinek kialakítani a weboldalon, gratulálunk a munkához!

Készült: 
2018
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top