Elegáns lakberendezési márka címoldala - webdesign egyszerű eszközökkelweboldalterv - Photoshop Alapozó hallgatói munkák

Amikor már végig mentünk a tanfolyamon a Photoshop eszköztárán, semmi nem akadályozhatja meg a hallgatókat egy jó minőségű, részletgazdag weboldalterv megalkotásában. Lehet, hogy az első hatszor olyan hosszú ideig készül, mint az utána következők, de mindenképpen nagy pillanat, amikor már nem feltétlenül az eszközzel kell küzdeni, hanem az alkotásra lehet koncentrálni. Amikor a hosszú zongora tanulás után felcsendül az első igazi dallam, vagy amikor a fáradtságos edzések után sikerül megnyerni egy versenyt, hihetetlen sikerélményt adnak az első komplex feladatok.

Készült: 
2017

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top