Első saját névjegykártya tervezéseNévjegykártya tervezési feladat
Feladat leírása: 

Onnan lehet tudni, hogy egy névjegykártya design nagyon jól sikerült, hogy sem hozzátenni, sem elvenni nem lehet belőle. Ha hozzányúlunk, már csak ronthatunk rajta. Ez a névjegykártya is jól példázza, hogy milyen kevés eszköz elegendő a harmonikus, egységes látványhoz. A kifinomult és letisztult végeredményt Baji Márta az egyszerűséggel, a színválasztással, és a mértani pontos arányok alkalmazásával érte el.

Készült: 
2018
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top