Emlékezetbe vésés a webdesign-banFigyelemfelkeltő kulcsingerek a webdesing-ban

A kulcsingerek középpontba állítása egyfajta hirdetési praktika, amit hallgatóink rendkívül szellemesen és igényesen oldanak meg. Barbara kápráztatott el bennünket ezzel a KWT reklámmal, amiben az erotikus és vicces töltés pont annyi, amennyi a váratlansághoz kell. Intelligens megoldás a fekete-fehér, elmosódott, retro hangulatú környezet kialakítása a tréfás pikantériához.

Készült: 
2017
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top