Ez a weboldalterv minden érzékszervre hat - trendi cukrászda webdesigntrendi cukrászda weboldal terve, webdesign Photoshop-ban

Az anyagszerűség megjelenítése nem számít túl trendinek a mai honlapok között. Azonban a kézműves, és a gasztro témák sok esetben kivételt képeznek. Az anyagok és az eszközök ábrázolása erős hangulatot teremt, és az ételek látványa fontos kulcsinger az ember számára.

Természetesen egy étterem és egy cukrászda sem képzelhető el jó minőségű ételfotók nélkül. Ez a weboldalterv a feladat kiírása szerint egy modern, trendi látvány cukrászdához készült, ahol nem az egészséget és az alapanyagokat kell kihangsúlyozni.

A weboldal látványvilága ehhez igazodva kicsit szemtelen, nem veszi túl komolyan magát. A webdesign felvállalja az anyagszerűséget, de inkább csak idézi a lecsorgó krémeket, és a csokoládét. A visszafogott színek mellett jól érvényesülhetnek a cukorka színekben pompázó édességek, és pusztán egy kis csíkos háttérminta utal valamiféle vintage hangulatra.

Készült: 
2017
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top