A Fekete lyuk arculata

Barbara névjegykártya- és arculati terve egy remek példa arra, hogyan kell a stílus felhasználásával kommunikálni a felhasználóval. A célközönség "vizuális nyelvhasználatát” értő tervező olyan látványelemeket emel be az arculatba, ami hatással van a felhasználóra, hangulatot teremt, életszemléletet jelenít meg.

Egy alternatív szórakozóhely arculata a luxus megjelenítésének ellentétes pólusán helyezkedik el. A laza önazonossághoz pedig semmi sem illik jobban a grunge stílusnál.

Készült: 
2017

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top