Felhasználói felület elemei - modern gombfelhasználói felület tervezése Photoshop-ban

Mert mérhető, hogy a gombokra írt szövegek, a felhasznált színek vagy éppen a grafikai munka minősége nagyban befolyásolja, hogy hányan vesznek részt abban a tevékenységben, amelyet a gomb kínál. Photoshop-ban olyan akció gombok, tevékenységre felhívó dobozok tervezhetőek, amelyek szervesen kapcsolódnak az arculathoz, vagy a weboldal vizuális világához. A különböző design rendszerek, a tartalomkezelő rendszerek bevált sablonjai egységes, semleges gombokat kínálnak a weboldalak számára, pedig a témával összefüggő, egyedi grafika az igényesség, a luxus benyomását keltheti.

Készült: 
2017
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top