Figyelemfelkeltő kulcsingerek a webdesign-banFigyelemfelkeltő kulcsingerek a webdesing-ban

Étel, mozgás, veszély, szex, emberi arc - ezek a legfontosabb figyelem-mágnesek, amelyekre még akkor akkor is felkapjuk a fejünket, ha teljesen mással vagyunk elfoglalva. Felhasználásuk a webdesign-ban sokszor trükkös feladat.

Nem az a cél, hogy kihívó látványt és szöveget gyártsunk, hanem a kulcsingerek szerepéről kell tudatosan gondolkodnunk, a hatékony figyelemirányításról kell vizuálisan gondoskodnunk. A hallgatók parádés megoldásokkal állnak elő, amikor gyakoroljuk a felhasználói észlelésnek és a figyelem navigálásának grafikus és webes megközelítését.

Készült: 
2017
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top