Fókuszpont egy weboldaltervenModern cukrászda weboldalterve

A szolid pasztell környezetből szinte kiabál ez a sajátos és nagyon egyedi süti különlegesség, abszolút gyújtópontba helyezve a kulcsfontosságú elemet. Ez az egyetlen hangsúlyos elem képes felkelteni a kíváncsiságot, a nézelődő figyelmét pedig az oldalra szögezni.

A kiegészítő grafikai elemek csendben körbeveszik és tálcán kínálják a lényeget, a környezet koherens összefogott képet mutat annak ellenére, hogy viszonylag gazdag színpalettával dolgozott a hallgató. Nem esik szét, harmóniában és kölcsönhatásban maradnak az elemek.

A részletgazdag fotó gondoskodik arról, hogy az összkép ne legyen unalmas, és a főszerepben lévő sütemény képes egymaga elmesélni a humoros újszerűséget, miközben karaktert és stílust varázsol a képernyőre.

Készült: 
2017
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top