Forgószél logó- és arculat átalakulásaForgószél logótervezés és arculati elemek tervezése

A Forgószél honlapterv után logót és arculatot is tervezünk a pszichológiai tanácsadással foglalkozó cégnek. István változtatott az eredeti logón, a jellegzetes és jól kombinálható puzzle szimbólumra cserélte. A weblapon használt színpalettát okosan megtartotta. A kék-zöld kellemes párosításában a kék szín maradt meg hangsúlyosnak, az árnyalatnyi zöldből éppen csak annyi van, hogy elevenséget csempésszen az összhatásba.

Mindig öröm látni, hogyan válnak le a felesleges elemek egy tervezési folyamatban és a kezdeti elképzelésekből hogyan jutunk letisztult, átgondolt megoldásokig.

Készült: 
2018

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top