Forgószél logóterv - légies, nőies és mozgalmasLogó- és kisarculat tervezése a Forgószél Válságkezelő cégnek

A kifejezetten meleg, élénk színek és formanyelv jót tesz egy válságkezelő cégnek, ha filozófiájukban az optimizmust, aktivitást, derűs légkört szeretnék hangsúlyozni. A szépen kivitelezett logó és névjegy egy olyan cégről tanúskodik, ahol energikus, nőies munkatársak és biztató légkör fogad. Mozgás és folyamatosság tükröződik az arculaton, ami az ígéri, hogy itt cselekvés és észlelhető változások várják az ügyfeleket.

Készült: 
2018

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top