Főszerepben a betű egy könyvborítónkiadványtervezési feladat,könyvborító tervezés

Ez a borítóterv a fontokban rejlő erőt használja ki. A csokorba szedett szavak nem csak a téma kifejtését segítik, hanem mint látványelem kapnak szerepet. A szavak szabálytalan szórása és a fontméretek változékonysága vizuálisan aktívvá teszi a látványt. A szófelhő teret épít a címnek, kiemeli és becsomagolja azt. Szép, letisztult, ötletes megoldás.

Készült: 
2017

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top