Fürdőszoba stúdió logó és kisarculat tervezési pályázataVarga Zsófi külsős pályázatra készült logóterve _Fresh fürdőszobaszalon
Feladat leírása: 

Varga Zsófi külsős pályázatra készült logótervei is jól példázzák, hogy milyen sokféle variációt kell elkészíteni a nyertes változathoz.

A megoldások variálásához szükséges egy nagy adag könnyedség és rugalmasság, alkotói termékenység, no meg sokórányi fáradozás. Ezért alakult ki az a gyakorlat, hogy a kiindulási variációk száma és az egyeztető körök fontos szerepet játszanak az árkalkulációban is. Természetes, hogy a megrendelő több ponton is ad visszajelzést, és egy jó arculattervező tud az instrukciók alapján tovább haladni.

Érdemes a lényegesen különböző koncepciókat elnevezi, vagy megszámozni, hogy könnyebb legyen a kommunikáció. Zsófi a fürdőszobára legjellemzőbb motívumból indult ki, így az első elképzeléseken a csempére utal az ábrázolás. A variációk eltérhetnek egymástól az elrendezésben, a választott fontokban, de akár a színekben is.

Végül egy könnyedebb, játékosabb, a fürdőkád sematikus rajzára épülő változar nyerte el az ügyfél tetszését.

Készült: 
2018

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top