Grunge szülinapi meghívóGrunge szülinapi meghívó
Feladat leírása: 

A retro, a grunge és a vízfesték hatás elkészítéséhez szinte nélkülözhetetlen a Brush/Ecset eszköztár a Photoshopban. Barbara születésnapi meghívója arról árulkodik, hogy már nem kezdő az ecsetkészletek alkalmazásában. Több millió ingyenesen felhasználható ecset létezik, és igényes kivitelezésű ecset-készleteket fillérekért lehet vásárolni is.

Azonban megéri megtanulni az egyedi PS ecsetek készítését is, hiszen rendkívül sokoldalúan használhatóak később. Szülinapi meghívót általában nem megrendelésre készít az ember. Kötetlenebb, szabadabb stílusban lehet alkotni.

Készült: 
2017
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top