Házi lekvárkülönlegesség vonzó csomagolásterveTermékcsomagolás tervezése - hallgatói saját projekt
Feladat leírása: 

Ezt a gusztusos lekvárkülönlegesség üveg- és tetőcímkét Molnár Andi hallgatónk készítette saját projekt keretében. Az elképzelés modern és letisztult lett, egyszerű és elegáns, szerethető és mutatós.

A címke egyik legfőbb dísze a kézírásos font, ami mindig alkalmas arra, hogy személyességet csempésszen a látványba. Közvetlen és fiatalos külsőt ad a márkának, ráadásul emlékeztet a kézzel feliratozott házi dzsemekre.

Kutatások kimutatták, hogy a kézírásos fontok azért értékelődtek fel az automatizált és digitalizált társadalmi környezetben, mert az emberi jelenlétet és részvételt érzékelteti. Általában véve is igaz, hogy a kézírásos font sokkal erősebb érzelmi kötődést vált ki, mint a hagyományos betűtípusok és ezen a csomagolásterven is felerősíti a házi és kézművesség jelleget.

Gratulálunk a munkához!

Készült: 
2018
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top