Inforgrafiai történetmesélés a biciklizésrőlInforgrafiai történetmesélés a biciklizésről
A felhasznált illusztrációk nem csak azt a célt szolgálják egy infografikán, hogy megkönnyítsék a folyamatok és összefüggések gyors megértését. Az adatok esztétikus reprezentálásán túl valamilyen plusz töltetet, hangulatot is hozzáad az alkotó, amikor színeket, grafikákat, rajzokat választ.

Így a nyers adatokat üzenetté konvertálja, az üzenettel pedig hatékonyan kommunikál. Ezért vált az infografika egy külön művészetté, ami túlmutat az információk szimpla ábrázolásán.

Készült: 
2018
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top