Kamasz rendezvény plakát tervezéseSzórólap tervezési feladat

Bár szórólap tervezés volt a feladat, egy izgalmas plakát született. Azonban akár plakátról, akár szórólapról van szó, a megrendelői elvárás általában közös: a tájékoztatáson túl figyelemfelhívó látványt nyújtson, legyen megkülönböztethető, kifejező és frappáns. Anna tervezése messze teljesíti a műfaji elvárásokat, ami nagyban köszönhető a merész és erőteljes grafikának.

A képregényt idéző erőteljes, vastag fekete vonalak erős színekkel kombinálva nagyon erős vizuális ingert jelentenek. Az érzelmeket szinte felnagyítják a rajzolt gesztusok, miközben kicsit el is távolítják tőlünk. Egy ijedt tekintet, vagy egy kiáltó száj fotója kellemetlen érzeteket keltene, a képregény terébe eltolva azonban egyfajta játékos töltetet kap a két figura.

Készült: 
2018

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top