Kétoldalas szórólap tervezési feladatszórólap tervezési feladat - Webdesign Workshop hallgatói munkák

A harmonikus palettáknak éppen az a titka, hogy leszűkítik a spektrumot, és csak két-három szín feszültségére, érzelmi hatására alapoznak. Az egyik legderűsebb szín-párosítás, ami elképzelhető a világon, a kék eget és a napfényt, illetve a tengerparti homokot idéző sárga-kék. Ennek egy tompított változata jelenik meg ezen a szórólapon is, ami különösen indokolt, ha egy kamasz gyereke miatt aggódó szülőt szeretnénk meggyőzni arról, hogy van segítség a problémáira. Az érzelmileg érintett, esetleg válsághelyzetben lévő ügyfelek felé mindig nagyon megnyugtató vizuális hatásokkal kell kommunikálni. Ugyan ebben a megoldásban a felhasznált képen megjelenik a konfliktus az érzelmeket kifejező gesztusban, mégsem lesz az összhatás túlságosan nyugtalanító.

Készült: 
2016

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top