Ki vagy és mit kínálsz? Személyes márka logótervezéseFeladat leírása: 

Bodorkós Tamás személyes márka logóterve készülhetett volna futurisztikus színátmenetekkel vagy az Instagram színeivel, mert az 2018-ban éppen menő. De Tamás ezzel a narancs-zöld színkombinációval volt önazonos, és egy saját márka esetében ez is rendkívül fontos. A hitelesség és a megkülönböztethetőség kulcsszerepet játszik a személyes márkaépítésben, és az arculat kialakításakor fontos, hogy saját stabil értékrendünket, személyiségüket és stílusunkat képesek legyünk közvetíteni.

Egy ötlet akkor is lehet működőképes, ha az első változata kezdetleges. Az ötlet megfoganásától a kiforrott és végleges változatig hosszú az út. Az alkotói folyamat során ki kell emelni az életképes részeket, és akár szavakkal is megfogalmazni, hogy mit szeretnénk kifejezni a formákkal. Az első víziószerű elképzelés sokszor és több szakaszban is újrarendeződik egy kreatív folyamat során, az első ügyetlen részek elmaradnak, a formák rendeződnek és letisztulnak.

Sok esetben megfelelő, ha egy szabadúszó a saját nevét használja márkanévként. A kreatíviparban egyáltalán nem szokatlan ez gyakorlat, bár szólnak érvek ellene és mellette is. Az biztos, hogy a saját név használatának egyik legnagyobb előnye az, hogy a vállalkozás személyesebbé, egyénivé tehető.

Készült: 
2018

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top