Klasszikus pecsét formájú logótervLogóterv gasztronómiai területen - Webdesign Workshop modul hallgatói munkák

Két klasszikust is ötvöz ez a logóterv. Az egyik a kézírásos, krétát idéző fonttípus, amit előszeretettel használnak az éttermek, bisztrók, és jó választás lehet bármilyen gasztronómiával foglalkozó kisvállalkozás számára. Csak arra kell figyelni, hogy egy logóhoz karakteres, megkülönböztethető fontot kell választani, míg mondjuk a napi ajánlat kiírásához a honlapon inkább az olvashatóság a fontos szempont.

A másik klasszikus elem a pecsét alakú logó. Szintén a gasztro területen népszerű, de minden kézműves termék és szolgáltatás könnyen azonosulni tud ezzel a stílussal. Fekete fehérben elegánsabb hatást kelt, és ebben az esetben különösen jól tetten érhető, mennyivel szebb egy kreatív elképzelés valamilyen anyagszerű környezetben, változatos, ízléses háttér előtt prezentálva.

Készült: 
2018

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top