Könyvborító terv pszichológiai témábankönyvborító tervezés a Webdesign Workshop-on- hallgatói munkák

Az igazán izgalmas grafikai tervezés során a felhasznált képelemeket is az alkotó készíti el. Természetesen gyakori, hogy stock fotókat vásárolunk, de egy kis Photoshop tudással izgalmas hatásokat lehet elérni, amelyek valóban egyedivé teszik a kreatív alkotást. Könyvborító tervezése esetén különösen igaz, hogy a grafikai terven túl egy mockup-on is érdemes megmutatni a kész munkát. Sokkal jobban felmérhető a hatás, és szemléletesebbé tehető a bemutató. Egy könyvborító esetében nem szabad elfeledkezni arról a környezetről sem, ahol érvényesülnie kell. Hiszen általában több ezer másik könyv társaságában, egy könyvesboltban fognak a vásárlók találkozni vele. Így ebben a csatazajban is észre kell vetetnie magát.

Készült: 
2018
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top