Könyvborító tervezés és landing page tervezéskönyvborító tervezése és hozzá tartozó landing page

Azonban ha az adott kreatív anyag a webes felületeken jelenik meg, már kicsit más szemlélettel kell tervezni. Egy eladási oldal arculata nem feltétlenül kell hogy tükrözze a termék arculati elemeit. Inkább fordítva működik a dolog, a termék design-jának megtervezésekor kell arra gondolni, milyen környezetbe kerül majd az eladáskor. A webdesign-nak elég rugalmasnak kell lennie ahhoz, hogy a különböző termékeket mintegy foglalatként kiemelje, mégis biztosítson valamiféle egységes hatást. A különböző képernyőméretek miatt, a reszponzív weboldalak világában a weboldal tervezés ma már lnem hagyatkozhat egyedül a kiadványszerkesztési elvekre.

A különösen jól sikerült könyvborítóról a hallgatói munkák között találsz egy rövid elemzést.

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top