A könyvborító tervezése az átéléssel kezdődikkiadványtervezési feladat,könyvborító tervezés

Nagyon szuggesztív, nem hétköznapi megoldást kaptunk Barbarától. Nem ígér könnyű olvasmányt a borító, inkább azt sugalmazza, hogy drámai és kemény az út a válságból kivezető úton.

Tömeget és feszültséget érzünk a könyvborító láttán, hipnotizáló erővel bír. A törött, darabokra hullt szobor vizuális metaforája elsőre távolinak tűnik, ugyanakkor a váratlanság erejével bír.

A sérült és megrepedt részletekre fókuszáló fotó merész választás, azonban látványosan képes tömöríteni az egész könyv súlyát, és lélektanilag összefoglalni a lényeget. A kompozícióban használt tipográfia mérete, iránya és stílusa kölcsönhatásban marad a háttérrel, a kompozíció nem esik szét, ami elsősorban a színek gyönyörű egyensúlyrendszerének köszönhető.

Készült: 
2017

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top