Kreatív nyári tábor szórólap - légy informatívszórólap tervezési feladat Photoshop-ban

A szórólapok, brosúráknak jól érhető vizuális üzenetet kell közvetíteniük. Semmi félreérthető, tolakodó és zűrzavaros elemet nem tűrnek meg. A lényegre kell összpontosítani és hangsúlyt a kommunikáción kell tartani.

Ez a Photoshopban készült szórólap is profi benyomást kelt. Pusztán a logikus vizuális hierarchiával képes letisztultságot, egyszerűséget és hitelességet árasztani. Az egyetlen karakteres szín használata pedig tovább erősíti az egységes összhatást.

Készült: 
2018

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top