Kreatív önéletrajzKreatív önéletrajz

A hazai HR szakma óva int attól, hogy grafikus önéletrajzzal pályázzunk új állásra. De ettől még kiváló alkalmat nyújt vizuális képességcsoportok fejlesztésére. Egy kreatív, grafikus CV igazi kihívás tartalomszervezés szempontjából. Az illusztráció választása és hozzá társuló szöveg elhelyezése, a tartalom alakítása az oldalon, a figyelem vezetése, a tipográfiai eszközök alkalmazása közel sem könnyű feladat.

Ez a fajta műfaji kettősség zavaros munkákat is eredményezhet. Az első változat az infografika irányába mozdult el, és nem állná meg a helyét munkahelyi környezetben még kreatív területen sem. A második esetében viszont kifejezetten az volt a cél, hogy egy kreatív állásra kiírt pályázat esetén találkozzon a felvételt hirdető cég és vezető előzetes elvárásaival.

Készült: 
2018

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top