Kulcsüzenetek egy szórólaponSzórólap tervezési feladat - nyári tábor témában
Feladat leírása: 

Olgi külsős megbízásra készítette ezt a szép szórólapot és a tervezéskor figyelembe vette a legfontosabb szempontokat.

Egy pillantás alatt egyértelműen eldönthető, hogy mi a szórólap célja. Az esemény vidám családi kikapcsolódást ajánl és ezt nem csupán a tartalom ígéri, hanem a látvány is.
A választott illusztrációk, a meleg és természetes színek mind-mind alátámasztják az üzenetet és bátorítják az embereket a részvételre, miközben tűpontos és részletes tudnivalókat is kapunk a rendezvényről.

Nincs túlbonyolítva az elrendezés, a grafikus elemek figyelem-irányítók. Kellemes, harmonikus és figyelemfelkeltő lett a design.

Készült: 
2017

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top