Különleges Photoshop hatásokPhotoshop képkivágás, képkijelölési technikák

A Photoshop tanfolyam alatt nem csak a képszerkesztő program működését kell elsajátítani. A funkciók és a technikák megismerése is fontos, de a vizuális készségek és a kreativitás nélkül üresek lennének az alkotások.

Ezért a módszertanban fontos szerepet kap a kreatív gondolkodásmód gyakorlása is. A hallgatók megcsillantják egyéni látásmódjukat, izgalmas idegen világokra nyitnak ajtót. Az ötleteket aztán a sok munkaóra és a szakmai hozzáértés fogja életre kelteni, mert az ehhez hasonló látványos mesevilágok nem maguktól lesznek ennyire életszerűek.

Készült: 
2017
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top