Landing page elképzelés egy könyvhözlanding page tervezési feladat könyveladáshoz

Egy könyvborító mindig valamilyen eladási felületen keresztül fog érvényesülni. Lehet ez egy könyvesbolt polca, ahol több ezer másik könyv mellett fekszik a polcon, vagy egy webshop eladási oldala, amely a szűrési lehetőség miatt már csak a hasonló tematikájú könyvek között szerepelteti a termék listákban. Már a design tervezésekor el kell képzelned azt a környezetet, amelyben az adott munka, az adott tárgy majd megjelenik.

Itt nézheted meg a hallgatói munkák között a könyvborítót, és a könyv saját eladási oldalát.

Készült: 
2016
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top