Légy egyértelmű és rafinált szórólaptervezéskorEzen a szórólaphon a választott színek kifejezetten nyugalmat árasztanak és visszafogottak. A szöveg szépen tagolt, a tipográfia olvasható, a címhez választott betűtípus figyelemfelhívó, a szövegblokkok ügyesen elrendezettek, a kép arányosan illeszkedik az egységbe.

Egyszóval kifogástalan szórólaptervezést látunk.A statikusságot azonban sikerült több ponton megtörni: figyeljétek meg a ferdén vágott vonalakat, vagy a bal alsó kiemelt szöveg ellentétes irányú elforgatását. Ezzel egy szabálytalan erővonal alakult ki, mely láthatatlanul emeli ki a kulcsinformációkat. Ugyanezt a hatást szolgálja az árnyékolás, a fehér foltok és a ritmusosan ismétlődő halvány háttérgrafika.

Az ehhez hasonló vizuális részletek teszik szemléletessé és élővé a kompozíciót.

Készült: 
2018

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top