Lényegretörő megközelítés egy könyvborítónkiadványtervezési feladat,könyvborító tervezés

Anna könyvborítója nagyon egyszerű, mégis kifejező eszközökkel operál. Sokszor elmondjuk, hogy a legapróbb részletek is nagyon fontosak egy grafikai munkánál. Ezen a könyvborító terven a főcím betűtípusa például nem geometriai pontosságú, éppen annyi szabálytalanság és játékosság van benne, hogy feloldja a központi illusztráció pedáns mértani jellegét.

Egy könyvborító tervezésekor bátor lépés alkalmazni a fekete-fehérrel kombinációt és elhagyni a színeket. Ilyen esetben csak az illusztráció és fonttípusok maradnak hangulatkeltő elemként. Ez a címlap karakteres lett és letisztult, a design a hitelesség, komolyság és szakértelem atmoszféráját kelti.

Készült: 
2018

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top