Logó és arculat tervezése egy kézműves szabadúszó számáralogótervezési feladat kreatív területen

Nyíri Andi esetében a saját névre esett a választás. A Webdesign Workshop keretein belül, a közösségben ötleteltünk a lehetséges logókról. Annak ellenére érdekes volt az alkotói folyamat, hogy végül Andi maradt az eredeti logójánál. Mégis érdekes volt a koncepciók alakulása, és a kialakult párbeszéd a képviselt értékekről, a gyártási technológiáról és a ékszerekkel összekapcsolható szimbólumokról.

A két változat nem olyan sokban különbözik, azonban a logótervezés esetében minden apró részlet számít. Ha háromnál több verziót készítesz, érdemes megszámozni, és valamilyen módon megnevezni a változatokat, mert az megkönnyíti az ügyfelekkel való kommunikációt.

Készült: 
2016

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top