Logótervezés kézműves sörökkel foglalkozó cég részéreVarga Zsófi külsős pályázatra készült logóterve _Sörmisszió
Feladat leírása: 

Egy olyan logó megtervezése volt a feladat a külső pályázatban, amely utal a sörre, a kézműves gyártásra, és a Sörmisszió cégnévre. Elvárás volt, hogy a logó legyen természetes, a minimál stílushoz közelítő, kicsit váratlan és merész.

Varga Zsófi egyetlen kéztartásba sűríti mindazt az áhítatot és a sör iránti hódolatot, ami a misszió elnevezésre utal. Ez az egyszerű grafikai kép méltóságteljes hangulat teremt, miközben mégis érezzük benne a lendületet, a cinkos sörözői jókedvet, és a kiváló minőség iránti szertartásos elkötelezettséget.

A pályazat része volt az is, hogy a logó jelenítse meg a "sör elvitelre" lehetőséget. Varga Zsófi logóvariációi találékonyak és frappánsak, egy pillanatra sem érezzük erőltetettnek, ahogyan egy női táska korsó sörré változik, vagy a habzó sör rollerezik. A logó azt üzeni, hogy a termék és a szolgáltatás fiatalos, modern, játékos és mentes minden sallangtól. Frissesség és egyszerűség, dinamika és egyediség árad belőlük.

Készült: 
2018

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top