Marketingem - logótervezési feladatlogótervezési feladat kreatív területen

Nem egyszerű feladat megjósolni, hogy egy adott vizuális ötlet, vagy trend mennyire lesz sikeres. Talán nem is az a kérdés, hogy milyen hosszú ideig marad divatos, hanem inkább az, hogy mennyire csépeli el a sok ismétlés. ma már, amikor minden kreatív munkát megosztanak, és azok az inspiráló alkotások is eljutnak hozzád, amelyeket Ausztráliában készítenek, egy jó ötlet fénysebességgel terjed szét a világban. Törekedni kell az eredetiségre, ugyanakkor sok esetben elvárás a frissesség, az éppen aktuális trendek megjelenítése az arculati munkákban. Az ellentmondást úgy lehet feloldani, hogy a cégek időről időre megújítják a logójukat.

Készült: 
2016

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top