Mezőgazdasági névjegykártya újratervezéseNévjegykártya újratervezési feladat - Mezőgazdaság

Megrendelői instrukciók hiányában a hallgatók maguk döntenek a stílusról és arról, hogyan képzelik el a designt: legyen modern vagy klasszikus, luxus vagy elérhető, játékos vagy kifinomult. Zsófi már az első feladatok során olyan névjegykártyákat készített, ahol sok kifinomult részletet dolgozott ki, és az agrár ágazat általános arculati jellemzőit remekül megragadta.

Ám a valóságban nem kizárt, hogy a megrendelő elzárkózik a növény és természet megjelenítésétől, és kérheti, hogy kerüld a megszokott föld színeket és a zöldet. Ez azonban már egy következő szint. A tanfolyam elején nem a szokatlan és formabontó stílust gyakoroljuk.

Készült: 
2018
Munka típusa: 
Munka típusa: 

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top