Minimalista logóterv a Platán ÉtteremnekLogótervezés a Platán Étteremnek

Ez a kiegyensúlyozott, fekete-fehér Platán logóterv Kovács Renátától érkezett és a minimalista irányzathoz áll a legközelebb. Nagyon modernek hat a maga letisztultságával és trendi irányzatot követ. A minimalista stílust azonban sokszor éri az a vád, hogy unalmas, ezért bátran lehet kísérletezni izgalmas vagy szokatlan tipográfiai kombinációval is az ilyen típusú logókban.

Készült: 
2019

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top