Minimalista stílusú szórólapdesignSzórólap tervezési feladat
Ez a szórólap a minimalista irányhoz közelít: legfeljebb két színt használ és a lehető legegyszerűbb grafikai elemekkel dolgozik. Ha nem használunk figyelemfelkeltő képeket és látványos komponenseket, akkor olyan eszközökkel kell elkerülni az unalmas funkcionalitást, mint például merész tipográfia választása, erős kontraszt alkalmazása, illetve a fehér tér mágikus varázsának kihasználása.

A vizuális egyensúly létrehozása egy minimalista szórólapon igazi kihívás és az egyszerűség mellett mindig szem előtt kell tartani az olvashatóságot is.

Készült: 
2018

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top