A minőségi fúziós Platán ÉtteremLogótervezés a Platán Étteremnek

A fiatalos közönséget célzó márkák szívesen alkalmaznak geometriai alakzatokat, hogy megmutassák, mennyire minimalisták és merészek. A geometriai alakzatok a technológiára, elvontságra, digitális világra emlékeztetnek, az erre érzékeny fiatal közönség jól rezonál az ilyen típusú arculatra.

Petra logóterve alapján ezt a belvárosi Platán Éttermet minőséginek és modernnek érezzük. A logóban használt tipográfia alapján pedig újszerű, formabontó, innovatív gasztronómiára számítunk. Egy menő fúziós konyhát üzemeltető sztárétterem is bátran felvállalhatná a Petra által megálmodott logótervet.

Készült: 
2019

Kocsis Kata

programtervező matematikus, webdesign oktató
Kocsis Kata, programtervező matematikus, webdesign oktató

Életem legfantasztikusabb döntése volt a sok kompromisszummal terhelt alkalmazotti lét feladása. Nagyon büszke vagyok négy éve alapított saját cégünkre, ami az én szememben életforma, hivatás, közösség és gyönyörű célok együttese.

A Kreatív Webdesign Tanfolyamok nem egyszerűen online tanfolyami termékek a számomra. A szaktudáson, a tapasztalaton túl olyan értékeket is szeretnék közvetíteni, amelyek a mai társadalomban hiánycikknek számítanak. A vizuális kultúra és igényesség fejlesztése, a művészet és az alkotás becsempészése a hétköznapokba, az együttműködésben rejlő erő megtapasztalása azoknak a hallgatóknak is nagyon sokat adhat, akikből végül nem is lesz webdesigner.

Melyik témák érdekelnek a legjobban?

* kötelező mezőkEzek a témák érdekelnek

Go to top